خلال کن چیست:
خلال کن به چه دردی می خورد:
به طور طبیعی، انسان ها به زیبایی اهمیت زیادی می دهند. به گونه ای که به زیبایی جذب می شوند و از آن لذت می برند. چون در انسان ویژگی کمال گرایی غالب است همیشه دنبال بهترین ها می گردد و از گذشته های دور تا کنون تحولات عظیمی ایجاد کرده است. این تحولات به قدری متنوع و گوناگون است که در هر زمینه ای حتی آشپزی نیز خیلی تاثیر گذار بوده است. به گونه ای که باعث خلق دستگاه ها و ابزار های بسیاری نظیر خلال کن شده است. طبخ کردن غذا کار بسیار دشواری است و نیاز به دقت زیادی دارد. به علاوه آشپزی از مهم ترین کار های مورد نیاز زندگی بشر است. زیرا بدن انسان برای رشد و نمو و ادامه ی حیات به غذا نیاز مبرم دارد. از گذشته تا به امروز برای طبخ کردن غذا از چاقو و ساطور استفاده شده است. از این ابزار ها برای برش زدن، پوست گرفتن و خرد کردن و.. استفاده می شود. استفاده از این ابزار ها زیان هایی به دنبال دارد مانند: جراحت دست، از بین بردن بخش زیادی از مواد، له کردن و... برای اطلاع از خرید و فروش خلال کن به سایت مراجعه کنید.
رفته رفته بشر برای از میان بردن این زیان ها و سرعت بخشیدن به طبخ غذا، خلال کن را اختراع کرد. خلال کن وسیله ای کار آمد است که هر آشپزخانه و آشپز به آن نیاز مبرم دارد. خلال کن از تیغه های تیزی تشکیل شده است که با وجود مخزن هایی از جنس شیشه یا پلاستیک و داشتن دسته، مانع از جراحت دست می شود. برای خرید خلال کن برقی به سایت مراجعه کنید.
خلال کن به دلیل تیغه های تیز و دنده های منظم باعث به وجود آمدن برش های یکسان و منظم می شود.
خلال کن در رستوران های بزرگ با مشتری های فراوان واقعا کار آمد است زیرا به برش زدن سرعت می بخشد و باعث سریع تر آماده شدن غذا می شود.
نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش
خط ویژه چهار رقمی ← 0216123 همراه ← 09123124701 تماس : 02166087260 - 02166087261 02166087814- 02166087815 - 02166087816
نمایندگی ← 02166940107 - 02166919619 - 02133124701 - 02177379814 – 02155833465
نمایشگاه و فروشگاه ← میدان آزادی خیابان آزادی بعد از استاد معین ابتدای خیابان دکتر هوشیار پلاک 83 ط 3